Veelgestelde vragen

 

1. Komen jullie ook aan huis?

Ja, als het niet mogelijk is om de verplaatsing naar de praktijk te maken, komen we mits een kleine meerkost ook aan huis. Dit is echter afhankelijk van de behandeling die we uitvoeren en het materiaal dat we hiervoor nodig hebben.

2. Hoe gebeurt de betaling?

Er wordt per behandeling afgerekend. Er is geen bancontact aanwezig.

3. Wat als ik mijn afspraak moet annuleren?

Gelieve 24u op voorhand te verwittigen indien u de afspraak moet annuleren. Zoniet zijn we genoodzaakt de sessie aan te rekenen.

4. Hoelang duurt een behandeling?

Dit is afhankelijk van de soort behandeling. Een intake (wanneer u de eerste keer komt) kan tot anderhalf uur duren vermits we een volledig onderzoek uitvoeren alsvorens een gepersonaliseerd behandelingsplan uit te stippelen. Een follow-up behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

5. Is de laser pijnlijk voor mijn hond?

Neen, dit is geheel pijnvrij.

6. Wat is belangrijke informatie voor de kinesist?

Hoe meer informatie we hebben over de hond hoe beter. Probeer op te letten wanneer en hoe de klacht ontstaan is en op welke momenten deze zich vooral manifesteert ('s ochtends, 's avonds, na welke acitiviteit,..). Als je beschikt over beeldmateriaal neem je dit best ook mee (uitslag medische beeldvorming, video tijdens sport,..).

7. Hoe maak ik een afspraak?

Dit kan online door het contactformulier in te vullen, een email te sturen naar info@physioforpaws.com of telefonisch op het nummer +32 (0)472 33 15 00.

8. Moet ik iets speciaal meenemen?

De modaliteiten die je gebruikt tijdens de training (speciale koekjes, clicker,..) kunnen van pas komen. Als je beschikt over beeldvorming neem je dit ook best mee.